Miscela d'Oro Espresso in e.s.e serving 18st

Voor een cappuccino of espresso die intens, maar toch zacht en zoet bitter in de afdronk smaakt gaan de Italianen naar het Zuiden van Italie. Omdat deze smaak eigenschappen kenmerkend zijn voor de regio waar de espresso oorspronkelijk is uitgevonden: Napels en het Zuiden van Italie.

Reeds meer dan 60 jaar roosterd de famillie Urbano de koffie van Miscela d'Oro in de havenstad Messina op Sicilie. En heeft met de elegante koffiezakken gevuld met koffiebonen van het eigen koffierecept in meer dan 30 landen al veel koffieliefhebbers kunnen overtuigen van hun kunnen.

De Singel serve koffiemelange geeft na bereiding een mooie geurige en intense koffiesmaak met een uitgesproken body en uitgebalanceerde aciditeit. Met een lange zoet bittere afdronk. Zo wordt de koffie ook gebruikt door barista's in Sicilie. En als je deze eenmaal hebt geproefd wil je niks anders meer. De servings machine wordt met de hand afgesteld en de servings wordt frequent met diverse machines getest. Het productie proces (malen en verpakken) gebeurt onder beschermende atmosfeer zodat er maximaal veel smaak en aroma in de koffie behouden blijft.

Om een stroperige ristretto (18 ml) of een heerlijke romige espresso (25 ml) mee te bereiden van 7 gram koffiepoeder in de filterhouder koffie per kopje. Om een espresso met fijne kleine belletjes en een egale mahoniehouten crema (5mm dik) te verkrijgen.

Per doosje van 18x 7gram gemalen koffie onder beschermende atmosfeer

Per omdoos 12x18x7gram


 

 


  • Gefabriceerd door: Miscela d'oro

Artikel opgenomen in ons assortiment op dinsdag 09 september, 2008.

Uw ipadres is: 54.234.255.29
Copyright © 2017 Antonio's Espresso. Powered by Zen Cart