Miscela d'Oro FiltrOro 100% arabica koffiebonen

Voor een cappuccino of espresso die intens, maar toch zacht en zoet bitter in de afdronk smaakt gaan de Italianen naar het Zuiden van Italie. Omdat deze smaak eigenschappen kenmerkend zijn voor de regio waar de espresso oorspronkelijk is uitgevonden: Napels en het Zuiden van Italie.

Reeds meer dan 60 jaar roosterd de famillie Urbano de koffie van Miscela d'Oro in de havenstad Messina op Sicilie. En heeft met de elegante koffiezakken gevuld met koffiebonen van het eigen koffierecept in meer dan 30 landen al veel koffieliefhebbers kunnen overtuigen van hun kunnen.

De Filtr'Oro koffiemelange geeft na bereiding een mooie geurige en intense koffiesmaak met een uitgesproken body en uitgebalanceerde aciditeit. Met een delicate lange zoet bittere afdronk. Zo wordt de koffie ook gebruikt door de barista's in Sicilie om een zachte filterkoffie of caffe lungo mee te bereiden. En als je deze eenmaal hebt geproefd wil je niks anders meer.

Om een stroperige ristretto (18 ml) of een heerlijke romige espresso (25 ml) mee te bereiden van 7 gram of als grote potkoffie met een Italiaans karakter. Of als u uw cappuccino wat zachter maar wel uitgesproken qua smaak wilt.

Per zak van 1000 gram koffiebonen een omdoos bevat 6x1000 gram.

per pallet 504 kilo


 

 


  • Verzendgewicht: 1000gram
  • Gefabriceerd door: Miscela d'oro

Artikel opgenomen in ons assortiment op maandag 08 september, 2008.

Uw ipadres is: 54.91.16.95
Copyright © 2018 Antonio's Espresso. Powered by Zen Cart