Espresso Italiano Specialist

Hier zijn de geheimen van één van de symbolen van de 'made in Italy ", die de wereld heeft veroverd, verteld door een pool van deskundigen. Espresso Italiano Specialist is het resultaat van het experimentele werk van het Internationaal Instituut voor Koffie proevers, de Italiaanse Espresso Nationaal Instituut en de Taster Research Center.

Espresso Italiano Specialist is een duidelijke publicatie die gericht is aan degenen die zich identificeren met de Italiaanse Espresso, hetzij door beroep of passie evenals al diegenen die de voorbereiding daarvan, alsmede de consumenten die willen maximaliseren van het plezier van deze Italiaanse drink.esso Italiano Proeven,

Het eerste boek dat gewijd is aan zintuiglijke analyseren en appreciatie van de beroemde Italiaanse drank. Espresso Italiano Proeven is de som-totaal van wat er al gebeurd is in meer dan tien jaar op het gebied van sensorische evaluatie van koffie door het Internationaal Instituut voor Koffie proevers en het grote aantal deskundigen die behoren tot het. Espresso Italiano Proeven is geschreven in een heldere en beknopte wijze beschreven: hoe om te proeven van koffie, de verdiensten en de eventuele gebreken van een kopje koffie klaar voor consumptie, de proeverij kaart en de methode te gebruiken om op de juiste sensorische evaluatie, de geografie van de koffieproducerende en het productieproces, de kunst van het mengen en braden, apparatuur en tips voor de voorbereiding van een voortreffelijke espresso.

Leer met behulp van dit boek hoe een onderscheid te maken in de diverse soorten espresso. Waarbij de verdiensten van de koffiebonen ultiem benut worden. Na selectie, mening en geroosterd te zijn door de expertise van de koffiebrander. Leer meer over de te maken beslissingenbij aanschaf van koffiemolens, espressoapparaten.

En ontdek het vakmanschap van de Italiaanse Barista: Vakmanschap is het doel van de gouden regels van een Certified Italiaanse Espresso.

Afkomstige theorie voor de kwalificerende opleiding van de Italiaanse Barista. Waarbij de barista de keuze en het beheer van de blends en van de machine.

Taal: engels

levertijd c.a 7 dagen


Artikel opgenomen in ons assortiment op woensdag 24 december, 2008.

Uw ipadres is: 54.234.255.29
Copyright © 2017 Antonio's Espresso. Powered by Zen Cart