Miscela d'Oro koffiebonen 250 gram blik

Voor een cappuccino of espresso die intens, maar toch zacht en zoet bitter in de afdronk smaakt gaan de Italianen naar het Zuiden van Italie. Omdat deze smaak eigenschappen kenmerkend zijn voor de regio waar de espresso oorspronkelijk is uitgevonden: Napels en het Zuiden van Italie.

Reeds meer dan 60 jaar roosterd de famillie Urbano de koffie van Miscela d'Oro in de havenstad Messina op Sicilie. En heeft met de elegante koffieblikken gevuld met koffiebonen van het eigen koffierecept in meer dan 30 landen al veel koffieliefhebbers kunnen overtuigen van hun kunnen.

De koffiemelange geeft na bereiding een mooie uitgebalanceerde koffiesmaak met een intense body en een lange zoet bittere afdronk. Zo wordt de koffie ook gebruikt door barista's in Sicilie. 

Om een stroperige ristretto (18 ml) of een heerlijke romige espresso (25 ml) mee te bereiden van 7 gram koffiepoeder in de filterhouder koffie per kopje. Om een espresso met fijne kleine belletjes en een egale mahoniehouten crema (5mm dik) te verkrijgen.

Per blik 250 gram koffiebonen een omdoos bevat 12x250 gram.

 


  • Model: 90
  • Verzendgewicht: 250gram
  • Gefabriceerd door: Miscela d'oro

Artikel opgenomen in ons assortiment op vrijdag 17 april, 2009.

Uw ipadres is: 54.91.16.95
Copyright © 2018 Antonio's Espresso. Powered by Zen Cart