Miscela d'Oro Gusto Classico

Voor een cappuccino of espresso die intens, maar toch zacht en zoet bitter in de afdronk smaakt gaan de Italianen naar het Zuiden van Italie. Omdat deze smaak eigenschappen kenmerkend zijn voor de regio waar de espresso oorspronkelijk is uitgevonden: Napels en het Zuiden van Italie.

Reeds meer dan 60 jaar roosterd de famillie Urbano de koffie van Miscela d'Oro in de havenstad Messina op Sicilie. En heeft met de elegante koffiezakken gevuld met koffiebonen van het eigen koffierecept in meer dan 30 landen al veel koffieliefhebbers kunnen overtuigen van hun kunnen.

De Gusto Classico koffiemelange geeft na bereiding een mooie chocolade achtige en intense koffiesmaak met een uitgesproken body en uitgebalanceerde aciditeit. Met een stevige zoet bittere afdronk. Zo wordt de koffie ook gebruikt door barista's in Sicilie. En als je deze eenmaal hebt geproefd wil je niks anders meer.

Om een stroperige ristretto (18 ml) of een heerlijke romige espresso (25 ml) mee te bereiden van 7 gram koffiepoeder in de filterhouder koffie per kopje. Om een espresso met fijne kleine belletjes en een egale mahoniehouten crema (5mm dik) te verkrijgen.

Per zak van 1000 gram koffiebonen een omdoos bevat 6x1000 gram.

per pallet 504 kilo


  • Verzendgewicht: 1000gram
  • Gefabriceerd door: Miscela d'oro

Artikel opgenomen in ons assortiment op dinsdag 09 september, 2008.

Uw ipadres is: 54.91.16.95
Copyright © 2018 Antonio's Espresso. Powered by Zen Cart