Espresso Natura blik 250 gram koffiebonen

Espresso Natura,

Een espresso melange voorzien van ©Fairtrade en zowel ©Biologische certificering conform wereldwijde hoge standaard.  De Miscela d'Oro

Espresso Natura is het resultaat van een uniek project waarbij alle groene koffiebonen moesten passen in het onmiskenbare smaakprofiel van Miscela d'Oro. En alle aanleverende plantages uit Centraal en Zuid Amerika en Azie de koffiebonen mochten leveren met deze dubbele certificering. 

Voor u betekent dat een koffie die geroosterd is d.m.v. high end technologie om voorral niks van de finesse in kwaliteit van deze kostbare grondstoffen te verliezen. Waarvan elke bonensoort dus zowel Fairtrade en tevens Organic gecertificeerd is.

Deze manier van certificeren is noodzakelijk maar bestaat al sinds c.a 1940 omdat samenwerkende koffieboeren over productie en "leegtelen" van de grond wilden tegengaan waardoor er geen syntetische bemesting stoffen nodig zijn. En de koffiebonen dus puur en aards smaken. Hoewel u geen koffieproever hoeft te zijn om het verschil te kunnen proeven investeert u wel mee aan een duurzaame teelt met respect voor de mens moeder aarde. 

De smaak: Aromatische chocolade achtige smaak met een milde uitgebalanceerde aciditeit een hele zachte crema met uitgesproken (zachte) afdronk. Herkenbaar als Zuid Italiaanse koffie maar zijn tijd ver vooruit.


  • Gefabriceerd door: Miscela d'oro

Artikel opgenomen in ons assortiment op dinsdag 06 juli, 2010.

Uw ipadres is: 54.91.16.95
Copyright © 2018 Antonio's Espresso. Powered by Zen Cart