Miscela d'Oro capsules Classico 100 per doos

 

Voor een cappuccino of espresso die intens, maar toch zacht en zoet bitter in de afdronk smaakt gaan de Italianen naar het Zuiden van Italie. Omdat deze smaak eigenschappen kenmerkend zijn voor de regio waar de espresso oorspronkelijk is uitgevonden: Napels en het Zuiden van Italie.

Reeds meer dan 60 jaar roosterd de famillie Urbano de koffie van Miscela d'Oro in de havenstad Messina op Sicilie. En heeft met de elegante koffiezakken gevuld met koffiebonen van het eigen koffierecept in meer dan 30 landen al veel koffieliefhebbers kunnen overtuigen van hun kunnen.

De Classico koffiemelange geeft na bereiding een mooie geurige en intense koffiesmaak met een uitgesproken body en uitgebalanceerde aciditeit. Met een lange zoet bittere afdronk. Zo wordt de koffie ook gebruikt door barista's in Sicilie. En als je deze eenmaal hebt geproefd wil je niks anders meer. Omdat er niet overal versgemalen kan worden is de capsule onder beschermende atmosfeer in folie verpakt. Voordeel is dat het instellen van de koffiemolen en doseren door Miscela d'Oro's zeer gekwalificeerde staff gedaan is en met de SGL Capsy nu op elke lokatie van een espresso of cappucicno kan worden genoten, zoals deze ook in de bars in Messina smaakt. (Note: investeer in uw personeel en leer ze ze een vers gemalen espresso van koffiebonen te bereiden)

Om een stroperige ristretto (18 ml) of een heerlijke romige espresso (25 ml) mee te bereiden van 7 gram koffiepoeder in de filterhouder koffie per kopje. Om een espresso met fijne kleine belletjes en een egale mahoniehouten crema (5mm dik) te verkrijgen.

Per doos van 100x7 gram capsules een 


 

 


  • Verzendgewicht: 2000gram
  • Gefabriceerd door: Miscela d'oro

Artikel opgenomen in ons assortiment op maandag 09 november, 2009.

Uw ipadres is: 54.91.16.95
Copyright © 2018 Antonio's Espresso. Powered by Zen Cart