jura Impressa x9 chrome

 Koffiespecialiteiten

De IMPRESSA X9 bereidt met één druk op de knop trendy specialiteiten zoals cappuccino, latte macchiato, koffie verkeerd enz. zelfs zonder het kopje te hoeven verplaatsen. meer dan 20 verschillende koffiespecialiteiten kunnen geprogrammeerd worden. Tien daarvan kunnen zelfs aan hun eigen toets worden toegewezen.
 
Gebruiksvriendelijk
De Nederlandstalige tekstdisplay en de duidelijke symbolen op de producttoetsen maken de IMPRESSA X9 perfect geschikt voor zelfbediening. De geïntegreerde spoel-, reinigings- en ontkalkingsprogramma’s maken het onderhoud eenvoudig.
 
Design
Het gedistingeerde, onmiskenbare design maakt van de IMPRESSA X9 een elegante verschijning die in iedere omgeving op zijn plaats is.
 
2 Koffiemolens
Dankzij de twee high performance koffiemolens, voorzien van conische maalschijven, kunt u twee verschillende brandingen of melanges gebruiken of u kunt uit beide molens tegelijk uw eigen melange samenstellen. De twee transparante bonenreservoirs hebben ieder een inhoud van 650 gram. De actieve bonenbewaking geeft ruim op tijd een signaal in de display wanneer de bonen bijgevuld moeten worden.
Incl Installatie en service aan huis 1e jaar.

 


  • Model: 13270
  • Gefabriceerd door: Jura

Artikel opgenomen in ons assortiment op vrijdag 16 januari, 2009.

Uw ipadres is: 54.82.79.109
Copyright © 2017 Antonio's Espresso. Powered by Zen Cart